Blik op de weilanden

Categorie:

Wensen opdrachtgevers:

"We willen graag een uitbouw, waardoor we, als we aan de eettafel zitten "in de tuin zitten". Dat we meer zicht hebben op de landerijen om ons heen. Een andere wens is een overkapping bij de loungeset.

Daarnaast willen we graag meer licht in de zithoek zonder dat de voorgevel wordt aangetast en we willen een moderne haard.

En we horen graag welke kleuren we voor de vloer, wanden en de nieuwe bank moeten kiezen."

Uitvoering - eindresultaat:

De uitbouw heeft rondom glas tot op de grond  gekregen voor optimaal daglicht toetreding en voor een wijdse blik op de weilanden. Net zoals ook de twee nieuwe zijramen glas tot op de grond hebben zodat er meer licht in de zithoek komt, zonder dat de voorgevel aangetast is.

De daklijn van de uitbreiding loopt links door in de overkapping van het terras waar een dakraam in opgenomen is voor meer daglicht binnen en buiten bij de loungeset.

Voor de wanden is een middentint grijs uitgekozen, een tussentint tussen de donkere tegelvloer en de overige witte wanden en plafond.

.